SRETANWOLF
Welkom

Uw gastheren

Even voorstellen. Wij zijn Treesje en Ronald Volmer en woonachtig in Oldenzaal Nederland. Kroatie is voor ons toch wel een beetje ons tweede thuisland geworden na zo ongeveer 25 jaar bijna elke vakantie daar te hebben door gebracht. In 2013 heb ik mijn bedrijf verkocht en hebben we de stoute schoenen aangetrokken om in Kroatie wat op te gaan zetten in de recreatieve sfeer. Neem gerust even contact op als u naar aanleiding hiervan nog vragen heeft.
Dan hebben we voor u in het dorpje Fratrovci een pittoresk vakantiehuisje staan. Deze 4 persoons vakantiewoning staat op ca 300 meter van de rivier de Kupa aan de rand van het dorp en is verder van alle huiselijke gemakken voorzien.  Een zwembad van 5x6 meter staat tot uw beschikking. Van hieruit zijn er tal van uitstapjes te ondernemen, van lange of kortere wandelingen in de beeldschone natuur en langs slingerende snelstromende riviertjes, de vele burchten en kastelen, druipsteengrotten, steden en nog veel meer. Aan de voet van het Velebitgebergte gelegen stroomt de rivier de Zrmanja, dit stukje wereld met zijn kraak heldere rivier en prachtige ruige bergen is prima geschikt voor de wat actievere buitenmens onder ons. Hier kan men Raften, Kajakken, Mountainbiken, Hiketochten maken, Bergbeklimmen, Zwemmen, 4x4 tochten ondernemen met auto, quad of motor. Kortom de actieve vakantievierder hoeft zich hier niet te vervelen. De vakantiewoning is geschikt tot 8 personen en voorzien van alle comfort van thuis.

Glamping in Johi

Geen zin in de drukte van de vakantievierende medemens en op zoek naar een rustig plekje op een mooie groene locatie amper 100 m van een van de schoonste rivieren van Kroatie ? In het dorpje Johi op ca 15 minuten van de snelweg hebben we op 3700 m2 vijf zeer luxueuze safaritenten voor u klaar staan. De tenten, welke zijn uitgerust met eigen sanitair en jacuzzi zijn verder van alle gemakken voorzien, u hoeft alleen uw tandenborstel en zwembroek mee te nemen.
Glamping onder de zon
Vakantiehuis Fratrovci Vakantiehuis Muskovci klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier